Subscribe via RSS

Framme i Schweiz – Anmarsch & vilodag

12 Jul 2013

written by Sajjad Saffari

Nu kör vi snart igång!! Igår körde vi från Chamonix vidare till Interlaken - en skön liten Schweizisk stad omringad av mäktiga berg. I Chamonix var paragliding (skärmflygning) rätt så populärt och man såg någon flyga ner i dalen då och då . Här i Interlaken ser man en paraglider flyga ner på stans stora gräsäng varje minut! Och jag överdriver inte, helt otroligt! I natt övernattade vi i stans bästa vandrarhem, Villa Sonnenhof, som är nog det bästa vandrarhem jag varit på. Det märks att man är i Schweiz kan man säga. Snart beger vi oss till tågstationen för att åka upp till Europas högsta tågstation, som ligger på så mycket som 3471 möh! Därifrån ska vi vandra över glaciären, från alla japanska turister som verkat översvämma jungfrauområdet, och stationera oss i mönchjochhyttan. Tidigt i morgon ca 04.00 startar vi anmarschen till berget Jungfrau! Det är osäkert om det finns mobiltäckning uppe bland bergen. Vi kommer använda oss av en GPS-tracking som vi kommer ladda upp samtidigt som vi uppdaterar bloggen. Vi ska försöka göra vårt bästa för att hålla er uppdaterade om hur det går! Nu kööööör vi!!

20130713-142811.jpg

20130713-142827.jpg

Lämna en kommentar