Subscribe via RSS

Chamonix dag 6 – Topptur på 3900 möh

10 Jul 2013

written by Niklas Poijes

Dagen startade kl 04:00 i refuge Argentiere. En timme senare går vi med pannlampor mot Aguille de Argentiere och möter på vägen en chamoiehjort ute på glaciären. Den verkar nästan vilja följa med oss då den närmade sig oroväckande. Dock kunde vi fortsätta efter ett antal bilder. Efter en fem timmar lång bestigning i snö och is står vi på toppen i strålande solsken med utsikt över mont blanc, matterhorn, monte rosa massivet mm. Nu var det bara ca sex timmar nedstigning och glaciär vandring innan vi var tillbaka i chamonix

20130710-221719.jpg

One Response to Chamonix dag 6 – Topptur på 3900 möh

  1. Roger Sandgren

    Vilka sköna utmaningar ni kör grabbar! Hoppas allt går som tänkt och inga skador eller fall nu. Kör hårt och det är härligt att ni utmanar er själva och bergen!


Lämna en kommentar